Sukurti temą | Į sąrašą
Sita pamoka bades susikurti jums psychostats 2. Tai ira fotkiu pamoka, tik jums reikes savo hostingo arba kokio cs game sajto. Jums prireiks: 1.ActivePerl 2.EasyPHP 3.PsychoStats v2 Instaliavimas: 1.Visu pirma isirasykite EasyPHP programa, pasileiskite ja.Butinai isjunkite Skype(jaigu ja naudojate) Noutrauka: 2. Isirasykite ActivePerl programa. Noutrauka: 3. Eikite i "Start -> Programs -> ActiveSate ActivePerl -> Perl Package Manager" Noutrauka: 4.Visas sitas komandas rasikite paeiluj: ppm> install TermReadKey ppm> install DBI ppm> install DBD-mysql ppm> quit Kai parasysite paskutine komanda langas turetu uzsidaryti. 5.Paleiskite serveri (Cs) ir konsoleje parasykite sv_log 1 Instaliojame PsychoStats 1. Visu pirma issiarhyvuokite betkur parsisiusta psychostats ir pasileiskite "install.pl" faila. 2. Dabar jums turetu atsidaryti kaskas panasaus i konsole , taip ir yra. Spauskite "Enter" , rasykite "n" , spauskite "Enter" , rasykite "root" , spauskite "Enter" , spauskite "Enter" , rasykite "localhost" , rasykite "mysql" , rasykite "pstats_" , rasykite "0", rasykite "Y" , spauskite "Enter" , rasykite Addresa iki log failu , pvz. mano adresas iki log failu yra : C:\iGames\Counter-Strike\cstrike\logs , jus parasykite savo adresa,spauskite "Enter",rasykite "cstrike",rasykite "name",rasykite "1%", rasykite "600", parasykite savo serverio pavadinima, parasykite serverio IP, parasykite C:\www\www\,rasykite /www/, spauskite "Enter",spauskite "Enter", rasykite "psweb" , rasykite "Y",spauskite 2 kartus "Enter". 3. Viskas PsychoStats yra paruosti ,bet juos reikia atnaujinti tai padarykite paleide faila "stats.pl" kuris yra sale "install.pl" 4. VISKAS PsychoStats baigta!!! (3. punkta patartina atlikti kas diena , nes taip atnaujinami PsychoStats Smile) Manau savo psychostats galite patalpinti jei turite savo sajte,webe,tinklalapije ir kitose vietose internete.
Krc isirasiau Psychostats3 ir PC, viskas gerai veikia kai parasai http://localhost/stats , . viska gerai uzkrauna. bet kai noriu as is kito pc paziuret neveikai tipo nera tokio web. rasiau ir to kito PC isorini IP bet vistiek neuzkrauna. Gal man yra uzdrausti portai? Galima juos kaip nors paziuret kurie man neuzdrausti?
Tau turbut tikraj uzdrausti portai portus gali nustatiti per cerberus ftp.
pas mane tokio instal.pl nera ir ziurejau per search ka man db daryt?
Duodu siam webuj minusa uz tai kad adminas negali duoti linku...arba ideti i filekataloga..
pz galit pasakyt kaip ant sh uzmest lvl sau arba draugu plz galit pasakyt parasykit i foruma ce
Ateik i musu gera smagios kompanijos HNS serveri IP yra hnsworld.ax.lt:27016 Ateik i musu gera smagios kompanijos HNS serveri IP yra hnsworld.ax.lt:27016 Ateik i musu gera smagios kompanijos HNS serveri IP yra hnsworld.ax.lt:27016
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.